Adatvédelmi nyilatkozat


Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-72639/2014

Az Anglofon CEE Kft. nagy figyelmet fordít az adatvédelemre. Köszönjük, ha adatai megadásával megtisztel bizalmával. Adatait minden esetben a legnagyobb körültekintéssel, adatvédelmi elveink valamint minden adatvédelmi törvény és előírás betartásával fogjuk kezelni.


Jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza az Anglofon CEE Kft. által az anglofon.hu és a jogiangolfordito.hu domaineken üzemeltetett honlapokon gyűjtött adatok kezelésére vonatkozó szabályokat.


Cégünk szigorúan bizalmasan kezel minden hozzánk eljuttatott személyes adatot, amiket harmadik fél számára nem adunk ki. Legfőbb tudásunkkal és szakmai felkészültségünknek megfelelően óvjuk és kezeljük adatait.


Adatai bekérésekor figyelembe vesszük a hatályos jogszabályokban rögzített feltételeket:Közös együttműködésünk érdekében, az alább feltüntetett személyes adatait tárolhatjuk:

Ezek az adatok szolgáltatásunk hatékonyságának növelését, kommunikációs és marketing célokat szolgálnak.


Ezek az adatok a felnőttképzési tevékenységünk adminisztrációjához szolgál, minden beiratkozáshoz szükséges. (Pl. a felnőttképzési intézményekre vonatkozó szabályozás értelmében a felnőttképzési szerződések, az OSAP adatszolgáltatás, a jelentkezők nyilvántartása…stb.)


A honlap látogatásakor (regisztráció nélkül is) az alábbi, konkrét személyhez nem köthető adatok kerülnek rögzítésre, statisztikai elemzés céljára:


A regisztráció során megadott személyes adatokat az adatkezelő az alábbi célokra használja fel, amely célokra való felhasználáshoz a látogató a regisztrációval kifejezett hozzájárulását adja:


Amennyiben kérdés, vagy kétség merülne fel személyes adatainak felhasználása közben, kérdéseivel, észrevételeivel kérjük, nyugodtan keressen minket!


A kérelemre az adatkezelő ésszerű határidőn belül, de legkésőbb a kérelem benyújtásától számított 30. napon köteles a kért tájékoztatást megadni. Az ugyanazon témában egy éven belüli ismételt kérelem esetén a tájékoztatásra vonatkozóan az adatkezelő költségtérítésre jogosult.


Az Az Anglofon CEE Kft a honlap adattartalmának hitelessége és pontossága érdekében mindent tőle telhetőt elkövet és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el, azzal, hogy semmilyen felelősséget nem vállal a honlap ingyenes tartalmának teljességéért és hibátlanságáért, bárminemű felhasználásával összefüggésben esetegesen bekövetkező károkért.