DOLGOZZ VELÜNK!Néhány éve szakfordítói képzésben résztvevő, ill. frissen végzett szakfordítók részére elindítottuk az Anglofon Studio gyakornoki képzését.


Ebben az értelemben irodánk „tudás-műhelyként” is funkcionál: a hozzánk érkező gyakornokokat bevonjuk a fordítási projekteket megelőző terminológiai előkészítési munkába és az anyagok feldolgozásába is, így egyrészt beleláthatnak a fordításokhoz kapcsolódó terminológiai munkába, elsajátíthatják azokat a képességeket, amelyek a belső minőségbiztosítási és ellenőrzési folyamatok hatékonyságához szükségesek, valamint tudásukat is fejleszthetik.

A terminológiai munka mellett belső oktatásban is részesülnek, így folyamatosan készítjük fel őket az „éles” fordítói munkára. Tapasztalatunk szerint a fordítások minőségének kulcsa, ha olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akik valóban a mi értékeinket képviselik, akik az általunk fejlesztett tananyagok segítségével „érnek” igazi fordítóvá. Mire gyakornokaink eljutnak abba a fázisba, ahol fordítási munkákat bízunk rájuk, már minden olyan szituációra felkészültek, amelyben egy jogi fordítónak helyt kell állnia.

Ha szakfordítást tanulsz, esetleg már végeztél is, és vonz a jogi fordítás világa, jelentkezz gyakornoki programunkra elérhetőségeinken.